pátek 13. června 2014

Důmyslný vibrátor OVO F10: Jedinečnost a elegance v jednom!

Přinášíme vám recenzi na luxusní vibrátor, který si nejen vy, ale především vaše lasturka doslova a do písmene zamiluje. Váš drahý na něj žárlit nebude, protože přináší slastné bonusy jak pro single ženy, tak pro milenecké páry. Myslíte si, že vibrátor je primárně určen jen pro masturbaci? Opak je pravdou. Peprná recenze čeká jen vás!

Mrkněte na inspirující řádky od naší sex experimentátorky!


Vibrátor OVO F10 mě dostal, a to jsem zatvrzelá milovnice mužské erekce a ostatní napodobeniny jsem až do této chvíle nijak neuznávala, ba je dokonce přehlížela!


Vibrátor OVO F 10: Prvotřídní kvalita, vychytaný vzhled a báječné sexy funkce….

Vibrátor  OVO F10 zaujme zajímavým tvarem a luxusním designem. Broušený silikon zaručuje jemnost a navozuje pocit, jako byste přejížděli přes sametově heboučký penis. Vrchní část je decentně skosena a provedena z kluzkého materiálu ve stříbrném lesku, která končí těsně před dvojitým ovládacím tlačítkem.

Hned po prvním vyzkoušení pochopíte, proč výrobce zvolil tolik netradiční špičku. (Vibrátor lehounce vklouzne do vaší dírky a hladké stříbro rozmazlí nenasytnou komnatu tím nejlepším způsobem.). Součástí balení je komfortní krabička s tvarovaným polstrováním pro uložení erotické hračky, rovněž nechyběl lubrikační gel. Tomu říkám luxusní dodávka rozkoše až do domu.




První zkušenosti byly obzvláště intenzivní


Premiéru s vibrátorem si pamatuji tak živě, jako by to bylo dneska. Pohodlně jsem se uvelebila v ložnici, začala jsem si hrát sama se sebou do té doby, než se objevila pověstná vlhkost. Silná, chlípná a nestoudná…

Přejížděla jsem měkoučkým tělem vibrátoru po rozevírající lasturce, chromovou částí (c)hladila klitoris a průnik oddalovala, jak jen to bylo možné. Ze začátku jsem nechala vklouznout jen špičku a teprve po té uvedla vibrace do akce. Pustošivý žár prostupoval mým tělem a já se propadala do hříšného Edenu…

Vychutnávala jsem si celých 14 cm  a průměr 3 – 4 cm tam a zase zpátky. Svými parametry se hodí nejen pro ženy začátečnice (mladé dívky), ale i znalé (milující standardní velikost), protože tento model má spoustu jiných výhod namísto gigantický rozměrů.…Měnila jsem intenzitu vibrací, celkem jich OVO F10 má hned tři a k tomu ještě další vrnící programy. Vyhrávejte si s oddalováním orgasmu a dopřejte si intenzivní pocity, které jsou s vibrátorem jiné, než ty při klasickém milování.




Jak na první použití?


Dvě baterie typu AAA zasunete do spodní části vibrátoru, kterou vyšroubujete a baterky vložíte podle zobrazené legendy. Vibrace odstartují, když na chvilku stisknete dolní tlačítko a vyčkáte několik vteřin, vypínání je naprosto obdobné, opět zmáčknout a napočítat do tří.

Neváhejte prozkoumat všechny programy a intenzitu vibrací. Objevte variaci, jež vám snese ty nejlibější pocity a královsky si je užívejte až do slastného konce.

Vibrátor OVO F10, já a partner: Rady, které oceníte
  • Vibrátor jsme si oba oblíbili pro smyslnou masáž celého těla. Ztuhlá šíje, ale i záda vám poděkují
  • Zapojte fantazii spolu s vibrátorem do milostné předehry. Jazykem a vibrátorem na střídačku stimulujte bradavky, podkolenní jamky, vnitřní stranu stehen, zkrátka všechny erotogenní zóny
  • Využití naleznete i při orálním sexu, vezměte penis do úst, nasměrujte jej, co nejblíže k vnitřní straně vašich tváří a na obličej si přiložte právě OVO F 10
  • Pochromovanou lesklou špičkou škádlete nejen klitoris, bradavky, ale i partnerův žalud nebo uzdičku
  • Namasírujte vibrátorem drahému hráz mezi varlaty a konečníkem
  • Rovněž konečník můžete lehce provibrovat a pak jej odměnit péči jazyk
  • Předveďte drahému váš sólový výstup až k orgasmu, masturbujte před jeho zraky, užívejte si zásun s vibrujícím pomocníkem a nedovolte vaší lásce se vás jakkoli dotýkat. Sám si ale rozkoš přivodit může, po té se nechejte ozdobit smetanovou sprškou

Vibrátor OVO F10 : Zapomeňte na vžité předsudky o vibrátorech a jiných erotických pomůckách. Díky nim se vám otevře zcela neprozkoumaný svět chtíče, jež vás přenese do jiné, a především nestereotypní erotické dimenze, která je zakončena bravurním orgasmem a slastným vyčerpáním.

Vibrátor OVO F10 mohu jedině doporučit!


Žádné komentáře:

Okomentovat